Hovenier en Meer
Hovenier en Meer: totaalpakket tuinaanleg en tuinonderhoud!
Wilt u weten welk type tuin bij u past? Lees ons magazine Tuinen en Meer!
Een mooie tuin is een sieraad voor uw huis.
Ook voor de meer gespecialiseerde hoveniersklussen draaien wij onze hand niet om.
Een mooie tuin is een sieraad voor uw huis.

Over Hovenier en Meer uit Rijnsburg

Hovenier en Meer is een hoveniersbedrijf uit Rijnsburg. Onze kracht is het totaalpakket: wij ontzorgen onze klanten volledig. Wat voor tuin u ook in gedachten hebt: wij kunnen hem voor u realiseren. We leggen nieuwe tuinen aan, we onderhouden bestaande tuinen, we bestraten en plaatsen blokhutten en schuttingen.

Maar daar blijft het wat ons betreft niet bij: ook voor de meer gespecialiseerde hoveniersklussen draaien wij onze hand niet om. Van tuinontwerp tot advies, van kleine verbouwingen tot het aanleggen van verlichting, van vijverpartijen tot jaccuzzi’s; wij vinden het een eer om de aanleg van uw tuin tot in het kleinste detail te verzorgen. Al jarenlang werken we voor particuleren en bedrijven, en altijd voor een eerlijke prijs.

Aangesloten bij:
Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

De branchevereniging VHG is dé belangenbehartiger en adviseur voor hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. Al circa 90 jaar behartigen zij de belangen van de groene ondernemer.

Certificering:
TuinKeur gecertificeerd

Hovenier en Meer heeft het TuinKeur certificaat. Daarmee bieden wij u de 5 zekerheden van TuinKeur:
  1. Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
  2. Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
  3. Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen. 
  4. Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service. 
  5. Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen. 

Bedrijfswagen Hovenier en Meer