Hovenier en Meer
Hovenier en Meer: totaalpakket tuinaanleg en tuinonderhoud!
Wilt u weten welk type tuin bij u past? Lees ons magazine Tuinen en Meer!
Een mooie tuin is een sieraad voor uw huis.
Ook voor de meer gespecialiseerde hoveniersklussen draaien wij onze hand niet om.
Een mooie tuin is een sieraad voor uw huis.

Wij verzorgen

Tuinaanleg

Onder tuinaanleg verstaan wij het ontwerpen en realiseren van een nieuwe tuin. Of u nu een tuin heeft waar u niet blij meer mee bent of dat u alleen nog een zandvlakte bij uw huis hebt liggen: wij schrikken er niet voor terug. We denken met u mee over de meest geschikte bestrating, beplanting of erfscheiding. Maar ook over de onzichtbare elementen: electriciteit, besproeiing en afwatering. Wanneer we het eens zijn over het ontwerp, de begroting en de planning gaan we zo snel mogelijk uw ideale tuin realiseren.

Tuinonderhoud

Wij onderhouden uw tuin als u er zelf geen tijd voor of zin in heeft. Ook als we die tuin niet zelf aangelegd hebben, staan we graag tot uw beschikking om uw tuin zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen. Grasonderhoud, snoeien, schoon houden, bemesten en seizoensbeplanting: we doen het graag voor u.

Bestrating

Wij zijn experts in het aanleggen van terrassen. In de loop van de jaren hebben we ervaring opgedaan met stenen in alle soorten en maten en materialen. Uiteraard leggen we de stenen niet alleen goed neer, we houden ook rekening met zaken als afwatering en belichting.

Verlichting

Verlichting in een tuin wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo gek: van een mooie tuin wil je ook kunnen genieten als het donker is. Daarnaast kun je bepaalde elementen in je tuin extra aandacht geven. Wij hebben ervaring met alle soorten tuinverlichting, verwerkt in uw terras of border, maar bijvoorbeeld ook in of aan uw schuur.

Kraanverhuur

Wilt u zelf groot onderhoud aan uw tuin doen, maar heeft u niet het juiste gereedschap? Bij Hovenier en Meer kunt u kleine kranen huren voor het grote graafwerk. We denken graag met u mee over het juiste gereedschap voor uw plannen.

Pompen

Een jacuzzi of hottub in de tuin is allang niet meer alleen voor de happy few. De aanleg van zo'n bad vraagt wel de nodige kennis, kennis die wij meer dan genoeg in huis hebben. We leggen jacuzzi's en baden aan, maar u kunt ook terecht bij ons voor pompen en andere aanverwante artikelen. En natuurlijk adviseren we u graag welk soort bad het beste bij uw situatie past.

En meer...

Hovenier en Meer is er trots op dat we uw tuin aan kunnen leggen van A tot Z. In sommige gevallen betekent dat verlichting en electriciteit in de schuur, in andere gevallen een sproeiinstallatie of de aansluiting van een buitenkeuken. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook uw schuur voor u schilderen of een vlonder aanleggen. Alle klussen die komen kijken bij het aanleggen of onderhouden van een tuin in de breedste zin van het woord, kunnen we voor u doen.

Partners

Omdat we kwaliteit willen leveren in ieder onderdeel van uw tuin, werken we vaak samen met specialisten. Op die manier hoeft u niet zelf voor ieder klusje iemand anders te vinden, en weten wij zeker dat alles in uw tuin voldoet aan onze hoge standaard.