Hovenier en Meer
Hovenier en Meer: totaalpakket tuinaanleg en tuinonderhoud!
Wilt u weten welk type tuin bij u past? Lees ons magazine Tuinen en Meer!
Een mooie tuin is een sieraad voor uw huis.
Ook voor de meer gespecialiseerde hoveniersklussen draaien wij onze hand niet om.
Een mooie tuin is een sieraad voor uw huis.

Proclaimer

Proclaimer voor

Hovenier en Meer
Verleent u hierbij toegang tot www.hovenierenmeer.nl ("de Website") en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen.

Wijzigingen website
Hovenier en Meer kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Zorgvuldigheid
Hovenier en Meer werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@hovenierenmeer.nl.

Voor alle duidelijkheid: Geen garantie
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Bij hyperlinks
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Hovenier en Meer geen aansprakelijkheid aanvaarden. Uiteraard geldt ook hierbij de zorgvuldigheid onder punt A.

Auteursrechten

De rechten zijn van Hovenier en Meer
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de Website liggen bij Hovenier en Meer. Een werk van Hovenier en Meer gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde:

Toestemming
Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Hovenier en Meer. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

Overig

Wijzigingen
Deze proclaimer kan wijzigen, Hovenier en Meer zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website.

Vragen
Hovenier en Meer staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@hovenierenmeer.nl.

Versie
De huidige versie is 1.0, geplaatst op 27/04/2018.